Adventshelg

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
Den tredje adventshelga har jeg: Spist pannekaker til frokost, vært glad for formiddagslyset som kikker inn på kjøkkenet, hatt besøk av gode venner, vært på julemarked i kunstnerboligene her på Bøler, kjøpt et lite trykk som noen skal få i gave, kost veldig masse med Orvar, kjøpt og pyntet vårt første juletre, sett Love Actually, tent tre lys, sunget mange sanger fra Den store barnesangboka, hatt goro og serinakaker til kaffen min og gledet meg til å reise hjem til jul. Fin adventshelg!

Hva har dere gjort?

6 tanker om “Adventshelg

 1. Høres veldig bra ut!
  Jeg har sovet ekstra mye etter hjemkomst fra Thailand, og jeg har spist lunsj på Grünerløkka med kjæresten min, og jeg har hørt på julespillelista mi i timevis, og jeg har drukket kaffe med kanelstang oppi. Fin helg her også!
  Fin mandag også, med Ine-innslag ❤

  • Jeg har nesten lyst til å skaffe Spotify i tillegg til Wimp bare for å høre på julespillelista di, hihi.

   Veldig fint med Synne-innslag på mandagen, altså! ❤

 2. Den tredje adventshelga gikk med til en del jobbing (arbeider i butikk på et kjøpesenter, og vi har langåpent pluss søndagsåpent i desember). Men det var liksom ok, for jeg er ferdig med eksamen, og da er det ikke så ille å jobbe litt. Jeg fikk også kjøpt noen julegaver, klemt på samboeren og spist pannekaker – faktisk. 🙂

 3. Hihi, søte Orvar! Min helg var også bra, med lørdag på jobb og søndagen nesten uten planer. Også så jeg jo Flåklypa-filmen på kino, og den var fantastisk! Takk for i går, det var så koselig å få gitt deg en juleklem før vi reiser hjem. Håper tirsdagen din er fin!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s