En stor takk og en liten konkurranse

Untitled
Fordi det snart er jul, og fordi jeg er så glad for hver eneste en av dere som besøker bloggen min – her kommer en førjulskonkurranse!

Men først har jeg lyst til å takke alle dere fine som er innom her. Takk til dere som er innom ofte, til dere som er innom bare av og til, til dere som legger igjen kommentarer, til dere som deler innlegg dere liker videre, til dere som følger bloggen på Bloglovin’ eller på andre måter, til dere som sender meg de fineste e-poster og til dere som hilser på meg på gata (det skjer ikke så ofte, altså, men er alltid like hyggelig)! Jeg setter veldig stor pris på dere – dere gjør at det er gøy og føles meningsfullt å skrive blogg.

Så til den lille konkurransen. Du kan vinne årets Mummi-julekopp og et fint kjøkkenhåndkle fra Gudrun Sjödén. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen, er å legge igjen en kommentar på dette innlegget. Hvis du i tillegg har lyst til å fortelle hvem du er og hva du har lyst til å lese mer om her på bloggen, blir jeg ekstra glad! Jeg trekker en vinner torsdag kveld, og sender premien så fort jeg får til.

Lykke til!

AVSLUTTET!

For ordens skyld: Premien er ikke sponset, men kjøpt av meg.

71 tanker om “En stor takk og en liten konkurranse

 1. Hei Ine. Jeg leser deg litt til og fra – liker spesielt postene dine om litteratur, mammakroppen etter fødsel, mammahverdagen din og interiørbilder fra dine leiligheter. Jeg er mamma til to skjønne jenter, kone til en snill, god og trygg mann, førstealt i damekor, jurist ansatt i det offentlige, bloggleser, ikke å finne på sosiale media 🙂 Forresten tror jeg at det er første gang jeg kommenterer hos deg – uten at det dermed er sånn at jeg kun er ute etter premien, altså – men det hadde vært en flott overraskelse hvis jeg skulle være den som vant.

 2. Hei Ine! Jeg synes du er så flink til å trekke frem de små ting, og du får frem en så avslappende stemning med ro og harmoni og fred i innleggene dine. Det er alltid fint å gå inn på bloggen din! God jul med dine kjære, hilsen Ulrike

 3. Kjære Ine. Tusen takk for at du deler av deg selv med oss. Det er helt fantastisk. Du skriver så fint – både om det vakre, nydelige, gode og om det tunge og triste. Bloggen din viser oss hele spekteret av det å være menneske. Vi er mange som kjenner at innleggende dine gir oss litt ekstra i dagene våre. Det er godt å tenke på. Jeg elsker de innleggene som viser oss alle hverdagsgledene dine. De gir meg alltid litt ekstra å tenke over, og det trenger jeg innimellom. Tusen takk 🙂 Jeg syns også det er utrolig moro at du driver med lektorprogrammet i norsk. Da vet jeg at det er mange der ute som kan glede seg til norsktimene 🙂 Jeg ser fram til at du skal være med meg også i 2014. Gode tanker for jula og det nye året til deg og dine. Klem fra gamlelærer’n

 4. Hei Ine! Jeg har lest bloggen din siden du giftet deg med Ståle, og har vært en fast tilhenger siden det. Jeg er dessverre dårlig på å kommentere, men det skal jeg bli flinkere med til nyåret! Jeg har kjempelyst til å vinne en mummikopp – jeg har ønsket meg det så lenge jeg kan huske. Hurra!

 5. Hei Ine!
  Jeg blir veldig glad hvis jeg vinner, men mest av alt vil jeg (igjen) fortelle deg hvor gald jeg er i bloggen din! Har fulgt deg et par år nå, og blir alltid glad når du poster nye innlegg. Jeg synes du skriver så fint om ting som også opptar meg.

  Hvis det er lov til å ønske seg innlegg, har jeg veldig lyst til å se flere bilder fra den fine leiligheten deres! Jeg elsker hvordan du får til å bruke farger, samtidig som det er så lett og lyst!

  Til slutt litt om meg: jeg blir 33 år om noen uker, jeg er gift og har to barn; en sønn på 6 og en datter på 4. Jeg jobber 80% i en stilling jeg elsker, og tror jeg har funnet en grei balanse mellom jobb og fritid. Jeg liker å lese, reise, se gamle filmer, lytte til klassisk musikk og jeg trenger mye ro og stillhet.

  Vil ønske deg og familien din en riktig god jul, og så gleder jeg meg til å følge deg her og på Instagram i året som kommer også 🙂

 6. Hei Ine 🙂
  Du skriver så fint, og eg gledar meg rett og slett til eg skal bli mamma når eg les bloggpostane dine. Din fine Orvar, og korleis du inspirerar andre med dine tankar. Eg likar veldig godt det, at du skriv om det, eller diskusjonar. Syns det er utrulig fint at du klarar å balansera mellom dette å vera ei god mor i lag med å skriva ein så fantastisk blogg med få innlegg som gjer at eg syns det er kjekt å lesa bloggen din kvar gong.

  Eg syns din mammakvardag er veldig fin å sjå, korleis dine rutiner. Fine øyeblikk liker jeg å lese om, hvordan var første gongen Orvar smilte. Korleis du skal oppdra Orvar.

  Eg er 17 år, går på vidaregåande skule, likar nynorsk, bøker, filmer, god mat og min kjærast og syns mammarollen er noko av det finaste me får på denne jorda. Også syns eg jo at det hadde vore kjekt å vunne den fine koppen 🙂

 7. Jeg er veldig glad i bloggen din, tror det er kombinasjonen av at du er ærlig, samtidig som den er estetisk fin! Liker den faktisk akkurat som den er:)

  Jeg er 30 år, har en datter på snart fire, og en babygutt i magen. Akkurat fått drømmejobben som bibliotekar, og bor i samme område som deg, bare litt lenger sør. Kanskje jeg treffer på deg på trilletur rundt Nøklevann etter jul? Da lover jeg å si hei!

  Ha en god jul med dine nære og kjære!

 8. Hei Ine! Eg har fulgt bloggen din i minst 3 år no, sikkert lengre. Å følge reisa di til å bli mamma var så koselig, og det er enno koseligere no når lille Orvar er ein del av den lille familien dykkar. Eg elsker å lese om boktips, mat og oppskrifter, dei små turne dykkar på kafé eller i naturen, og ikkje minst interiør. Bloggen din er nydelig, og eg les alt, sjølv om eg ikkje alltid kommenterer.

  Håper de får ein god jol og eit nydelig nyttår!

 9. Jeg har lest bloggen din i tja… et par år nå tror jeg. Det er ikke så ofte jeg legger igjen spor etter meg, men jeg koser meg like mye med hvert innlegg som kommer. Jeg vet ikke helt hva det er, men det er nok en blanding av det estetisk vakre, de fine ordene, ærligheten din, evnen din til å finne de små gledene i hverdagen og samtidig hvordan du så fint skriver om det som er litt tøft og vanskelig. Jeg synes bloggen din er helt super slik den er 🙂

  Jeg er ei jente på 30 år. Har ei jente på 5 år, ei babyjente på 6 uker og en liten jente i himmelen ❤ Jeg er opprinnelig Hedmarksjente jeg og, og har bodd i Oslo i mange år, og liker så godt innleggene dine om byen som jeg savner sånn. Nå bor vi litt utenfor Oslo, på veien "hjem" 🙂

  God jul til deg og dine – gleder meg til å følge deg i 2014 også! 🙂

 10. Hei Ine!
  Jeg har lest bloggen din i en del år nå, og føler nesten at jeg begynner å kjenne deg til tross for at vi aldri har møttes. Det tror jeg er fellesnevneren på hvorfor jeg er så glad i bloggen din: Du deler både de gode og de vonde dagene, og gir oss små drypp av hva du er opptatt av og brenner for, slik at vi blir godt kjent med deg. Nettopp derfor klikker jeg meg inn hit gang på gang for å få inspirasjon til å være et mer helhetlig menneske. Jeg tror nemlig helheten kommer når man tør å være seg selv på godt og vondt.
  Det er jo også ekstra stas å lese med tanke på at jeg også er lektorstudent på Blindern, selv om jeg skal bli lektor i engelsk og norsk. Dermed må jeg jo innrømme at litteratur- og skolerelaterte innlegg blir lest ekstra nøye. Og så er jeg veldig glad i innleggene dine om klær og tanker rundt det – ja til færre og mer varige produkter!
  God klem fra en smilende Lektorstudine =)

 11. Hei, jeg liker så godt den fine blandingen av ærlighet og estetikk her inne. Synes du skriver godt og klokt, og er særlig glad i hverdagsgledeinnleggene. Jeg er dessverre altfor dårlig til å kommentere! Selv er jeg også student med barn, og bor på Oppsal. Vi flyttet hit når vesla var 6 mnd og har ikke angret et sekund (hun er nå 2år).
  Gog jul og godt nyttår til deg og dine!

 12. Jeg syns du skriver så fint, du beskriver hverdagen på en veldig ekte måte. Og selvom jeg ikke har barn selv, og ikke kommer til å være klar til å få det før om noen år, så syns jeg det er skikkelig hyggelig å lese om lille Orvar og hvordan dere utforsker foreldrerollen. Jeg liker bildene dine veldig godt, og syns du tar fine bilder av Orvar som likevel er litt anonyme. Og jeg er veldig glad i postene dine om litteratur og interiør og blir veldig inspirert av leiligheten din. Spesielt nå som vi akkurat har flyttet (i går!), det er absolutt noe jeg kunne tenke meg å lese mer om. Syns også at det du skriver om vegetarmat er interessant og setter stor pris på oppskrifter da vi prøver å spise vegetar minst en gang i uka, men ikke har blitt helt eksperter på det ennå.

  Du er også veldig modig når du skriver om depresjoner og mørke dager. Det er fint at noen får dette frem i lyset.

  God jul og godt nytt år! Gleder meg til å lese i 2014!

 13. Leser og liker alle glimtene fra hverdagsliv som høyner og forstørrer, og som minner meg på hvor mye jeg har å være glad for. Og liker også at du skildrer livet slik det er, fullt av oppturer og nedturer, at bloggen er sann, ekte og sanselig.
  Jeg er journalist og hobbysvømmer, glad i mat, byer på B og min lille familie som utvides til fire i april.

 14. Ååh, fin kopp!
  Jeg liker bloggen din fordi den er så fylt av god stemning. Blir liksom litt rolig av å lese den, og får skikkelig lyst på kakao av en eller annen merkelig grunn! Det er igrunn ingenting jeg vil se mer av, jeg liker at den er så variert 🙂

 15. Har fulgt deg i ca. et halvt år nå. Liker at du er så ærlig når du skriver! Det jeg liker best, og som andre over også har nevnt er stemningen på bloggen, den er så rolig og stemningsfull. Den er på en måte et sted der man kan tenke på de nære tingene som betyr noe i livet 🙂

  Jeg er 26 år og studerer Landskapsplanlegging i Sogndal. Drømmer om familie med kjæresten og syns det er kjekt med inspirasjon for framtida 🙂

 16. Hei Ine!
  Jeg har lest bloggen din til og fra over noen år nå. Er (dessverre) ikke så flink å legge igjen spor etter meg på bloggen, men du skal vite at jeg setter pris på hvert innlegg som kommer 🙂 Selv er jeg 23 år gammel, er utdannet sykepleier og ektemannen min traff jeg når jeg var 17, vi har vært kjærester siden. Ellers er jeg veldig glad i å strikke.
  Ønsker deg og dine ei fin adventstid og ei fredfull jul

 17. eg er samovaren (også kalt kristin). eg har just bikka 23 år på kloden, elskar te og tysk, og synast at du har ein av dei finaste bloggane som finnast. over og ut!

 18. Smugleser står fram! Jeg har ikke lest bloggen din så lenge, det er bare, tja, et halvt år kanskje, siden jeg fant den. Så ble jeg værende, jeg syns du skriver så fint, og så tar du gode bilder.

  Hvem jeg er? Jentemamma, mat- og reiseglad vegetarianer, strikkedame, ullavhengig, retrodiggende hjemflyttet bergenser. Blant annet. 🙂

 19. Hei! Jeg er student og har vært utenlands på utveksling dette semesteret. Og da har det vært så utrolig fint å ha bloggen din å lese mens jeg spiste morgenhavregrøten og drakk kaffe over atlanteren. Bloggen din representerer nemlig akkurat det jeg liker så godt med å være hjemme i Norge – kaffe, sjokolade, frokost, kos, sjarm og beskjeden og fin glede og takknemmelighet. Ingenting er for lite å glede seg over! Og bildene dine får meg til å smile. Jeg leser gjerne mer om hverdagen din og hvordan du har det sånn innest inne, så langt du vil fortelle om det. Folk er bra, du er bra!

 20. Hei! Jeg heter Ingvild, studerer og kjæreste i Storbritannia, i tillegg til at jeg elsker å drikke te og kaffe fra Mummikopper 🙂 Er innom bloggen din minst en gang om dagen, og er det ingen nye innlegg koser jeg meg med å lese meg gjennom arkivet ditt. Liker spesielt godt å lese om bryllup og den slags 🙂 Jeg liker veldig godt måten du skriver på, og jeg liker virkelig bildene du tar. De er superfine, og jeg skulle ønske jeg tok lignende bilder selv, men akkurat nå er kameraet mitt litt så som så, dessverre. En annen ting jeg liker godt med bloggen din er at jeg ser jeg meg enig i det meste av det du skriver, og jeg synes det er veldig innholdsrikt å lese bloggen din 🙂

 21. Fine Ine, jeg liker bloggen din veldig godt, du greier liksom å ha en fin ro over den, du bruker fine ord, og bloggen din er unik!

 22. Hei Ine! Meg kjenner du, men vil bare si at jeg fremdeles er her og leser bloggen din:) Den er så fin fordi du er raus som forteller om hvordan du egentlig har det. Takk for det! Så synes jeg bildene dine er så fine. Du setter pris på og ser gyldne hverdagsøyeblikk og det inspirerer:) Du inspirerte meg til å begynne å blogge selv. Og på den måten leter også jeg etter gyldne øyeblikk som jeg kan skrive om og ta bilder av.
  Jeg kan tenke meg å lese mer om det som inspirerer deg. Enten det er bilder, blogger, musikk eller bøker. Håper vi ses snart igjen!
  Klem

 23. Og jeg leser bloggen din fordi du er en av de fineste menneskene jeg har i hverdagen min. Du er en helt, både her inne og utenfor ❤

 24. Jeg er 22 år, student, ganske nysingel etter et langt forhold og jeg elsker bloggen din. Hver gang jeg ser et nytt innlegg fra deg på bloglovin blir jeg oppriktig glad inni meg. Jeg tror det er fordi du er ærlig, varm, klok og du får meg virkelig til å sette pris på de små tingene. Jeg samler også på mumikopper, og velger alltid en mumikopp når jeg har gitt blod. Men denne har jeg ikke faktisk 🙂 Hvis jeg skal ønske meg noe fra deg blir det kanskje litt flere innlegg om saker som engasjerer deg. Rett og slett for at du skriver så bra, og jeg er så og si alltid enig med deg, haha.

 25. Hei Ine! Jeg leser bloggen din fordi du (tilsynelatende) har et så annerledes liv enn meg, og det syns jeg er spennende. Hilsen Ingrid. 🙂

 26. Hei Ine! Jeg kom tilfeldig over bloggen din og har siden fulgt deg. Jeg er en voksen dame, 44 år, godt gift med en mann som har vært kjæresten min i over tjue år. Jeg har to fine jenter på 16 og 19 år. Jobber som psykiatrisk sykepleier på en døgnenhet i Gudbrandsdalen og trives veldig godt med det. Du skriver så ærlige og fine tekster! Du tar så nydelige bilderog kjenner en ro når jeg er inne og leser hos deg! Jeg er ikke flink til å legge igjen kommentarer, men kan kanskje gjøre noe med det!! Ønsker deg og dine en god jul! Klem til deg Ine!

 27. Hei Ine!
  Jeg er Aurora og er 18 år gammel. Jeg liker bloggen din veldig godt, du skriver om så masse fint og er åpen når ting er vanskelig, akkurat slik jeg liker det. Liker veldig godt måten du avbilder Orvar på, det er alt for mange mødre her til lands som lager et eget liv til barnet sitt før ungen kan prate og det er trist. Samtidig er det ikke så pent å se babybilder er ansiktet er sensurert, men du tar så fine bilder der ansiktet ikke er synlig. Alt i alt synes jeg du har en kjempefin blogg som det er en fryd å lese! 🙂

 28. Jeg er 27 år, student og har en liten gutt akkurat som deg. Synes du skriver så fint fra hverdagen din. Jeg har blitt inspirert til å tenke over mine egne hverdagsgleder:)

 29. God jul Ine!
  Jeg liker bloggen din akkurat som den er, ekte og varm, og vil fortsette med å lese den så lenge du vil dele med oss.
  Jeg håper du får en nydelig julefeiring og et godt 2014!
  Venlig hilsen Mari.

 30. Hei, Ine!
  Jeg er en 23 år gammel psykologistudent, og er en fast leser av bloggen din. Det er så inspirerende, flott og sterkt at du kan skrive ærlig om hvordan du har det av og til, om hvordan livet for alle av og til føles leit, men også vakkert og stort. Særlig hvordan du legger vekt på de små gledene i hverdagen din, er virkelig til stor inspirasjon – sikkert for veldig mange! Det er nydelig å høre om sønnen din og om det å være mamma. Kan selv se for meg at jeg får barn underveis i studiet, så det får meg også til å tenke og dagdrømme… 🙂
  Ser frem til å lese mer på bloggen din i 2014!
  God jul og godt nyttår!

 31. Jeg er fast leser (men ikke fast kommentator, men har et mål om å bli bedre til å kommentere på blogger jeg liker), og må si jeg liker bloggen din akkurat slik den er 🙂 Liker godt fokuset på hverdagsgleder, samtidig som du deler når det er vanskelig. Jeg er 21 år gammel student, og kunne gjerne tenke meg å vinne mummi-julekoppen. Søsteren min har som mål å samle alle mummi koppene etterhvert når hun får etablert seg, så det hadde vært helt perfekt å vinne for da hadde jeg gitt den i gave til søsteren min 🙂

 32. Hei! Så koselig at du har konkurranse! Jeg har vanskelig for å velge ut en ting ved bloggen din, for jeg synes at alle komponentene passer så godt sammen. Det er så fint å lese om hverdagen, de små tingene, bøker du leser og filmer/serier du ser, hvordan du har det og ikke minst sønnen din. Håper dere får det fint i jula, god jul!

 33. Hei!
  Jeg ønsker meg kjøttfri mandag-innlegg igjen. I går lagde jeg lasagnen. Og hele min kjøttetende(og vegetarskeptiske) familie elsket den. Tenkte jeg skulle prøve meg på falafler i morgen. Bloggen din er min desiderte favoritt. Her er det så mye forskjellig, og jeg finner alt interessant. Ha en nydelig uke videre!

 34. Jeg blir med!
  Jeg har jo ikke lest «deg» så lenge, så jeg er glad for alt, jeg.
  Finfin blogg, har du.
  Stor klem og håper nettene er litt bedre nå! Hilsen trøtt mamma her også.

 35. Oioi, tidenes premie jo!
  Er veldig glad i bloggen din, blir alltig glad når jeg ser på bloglovin at det er kommet nytt innlegg fra deg. Håper dere har en fin jul i vente, og et minst like fint nytt år!

 36. Inefine!
  Det er så fint å lese bloggen din med fine lister om hverdagsmagi og kloke tanker når man ser svart på livet.
  Håper på kaffitreff i 2014 også! Stor klem ❤

 37. For en fin premie! Jeg er titt og ofte innom bloggen din fordi jeg syns den er så fin. Både bildene dine og det du skriver inspirerer meg. Jeg er selv mamma til en 1- åring og en 5- åring, så de innleggene som omhandler barn syns jeg er ekstra morsomt å lese. Hilsen Silje, Tromsø

 38. fine Ine. jeg er ekstra glad i innleggene der du åpner opp og snakker om det som er ekstra vanskelig, for du skriver på en sånn måte at jeg husker hva som er viktig, og at det er lov å være uttafor og ta seg fri i blant. takk for bloggen din. den er et fint sted på internettet.

 39. Jeg leser bloggen din først og fremst for at du er jordnær og ærlig. I tillegg skriver du om livet på en måte jeg liker ❤

 40. Jeg er veldig glad for at jeg fant bloggen din en dag jeg tittet litt rundt på nettet. Den er et riktig hyggelig tilskudd i hverdagen, fordi den alltid er så koselig å lese. Jeg liker spesielt godt når du skriver om hverdagsgleder, og fine boklister. Ikke minst er det gøy når du viser inspirerende interiørbilder! Finfin blogg med andre ord!

 41. Hei:) Jeg liker bloggen og stilen din veldig godt. Blir inspirert av interiør innleggene dine. God jul til deg og dine. Gleder meg til mer lesing i 2014:)

 42. Kjære Ine! Takk for det du deler: Det som får meg til å fundere; det som får meg til å sette enda mer pris på øyeblikk og menneskene rundt meg; det som får meg til å tenke «sånn har jeg det også» og «det var koselig»; og som får meg til ta en kopp kaffe 🙂 God jul til deg og dine!

 43. Hei Ine, jeg liker bildene dine godt. De ser naturlige og ærlige ut. Og så har du en god skrivemåte der du får formulert de litt kjipere sidene av livet på en lett og inkluderende måte. 🙂

 44. Jeg liker godt å lese om det du leser 🙂 og alt annet også! Vi liker mange av de samme ting så det er litt moro å se at det ikke bare er meg som fremdeles ser på Gilmore girls!
  Ønsker deg og din familie en avslappende og koselig juletid. Klemmer!

 45. Hei Ine. Så veldig koselig at du ordner med premie og konkurranse! Jeg har lest bloggen din i 3 år nå tror jeg. Så fort tiden går!
  Jeg liker så godt at du skriver om både triste og fine ting. Din blogg er en favoritt blant mange gode!

 46. Hei Ine!
  Jeg er Anne, en 20 årig student og håpløs drømmer! Jeg bor i en liten og dyster kjellerleilighet med min kjære, men drømmer om hus og barn. Synes kjærligheten mellom deg og din, og ting som omhandler det er veldig gøy å lese. Selv var jeg vegetarianer i et par år og liker veldig godt de kjøttfrie oppskriftene dine! Også elsker jeg mummi da, kanskje litt for mye, hihi!

 47. Hei
  Jeg er firebarnsmor med barn fra 14 år og oppover. Jeg synes du har så mange gode perspektiv på livet. Ønsker meg vegetaroppskrifter og oppfordrer forøvrig til å fortsette som du gjør. Bloggen er nydelig.

 48. Hei Ine!

  Jeg heter Hanne, og har fulgt bloggen din et lite år. Er dårlig på å kommentere, dessverre (derfor sendte jeg en mail, og fikk hyggelig svar tilbake 🙂 ). Jeg er 21 år og studerer til å bli lærer på mellomtrinn og ungdomsskolen. Jeg er avhengig av strikketøy, god norsk musikk, en kopp te, og en samboer som stiller opp når ting er litt tøft. Jeg leser bloggen din fordi du har så fine tanker om alt mulig; om kroppen (eeelsker innlegget om kroppen din), om barn, om holdninger, om livet generelt. Og så har jeg lest innleggene dine om bryllupet deres mange ganger, fordi jeg synes dere hadde et så fint, jordnært og personlig bryllup. Og så liker jeg når du skriver om mammarollen. Du er tøff og flink og brabrabra!

 49. Hei 🙂 Jeg fant bloggen din i sommer, helt tilfeldig, i en aldri så liten google-jakt på Orla Kiely-forhandlere i Norge. Oppdaget raskt at vi liker mye av det samme, både i livet og stilmessig (har ønsket meg akkurat den mummikoppen til samlinga ja…:-)), og jeg liker de verdiene du fokuserer på her på bloggen. Derfor er du en av veldig få bloggere jeg leser jevnlig, hvert lille innlegg har en verdi ut over deg selv. God jul 🙂

 50. Hei Ine!
  Jeg er veldig begeistet for bloggen din, men dette er første gang jeg kommenterer. Jeg setter så pris på hverdagsglimtene, det varme og det kloke. Det hendte jeg så deg i hf-kantina, da du var gravid – jeg er også lektorstudine, men på et annet kull. De gangene jeg så deg vurderte jeg å presenterer meg som bloggleser, men bevisst mine egne starstruck-tendenser innså jeg at det kunne jo blitt både flaut og dumt, og virket litt stalkerish. Det er enklere å si det her: Takk for en kjempefin blogg!

 51. Hei Ine.

  Jeg ville bare si at i høystakken av mange håpløse, overfladiske blogger som ofte skildrer et utrolig polert bilde av hverdagslivet – så er du den nåla som ligger skinner litt i det skjulte. du skriker ikke om oppmerksomhet, men når man først oppdager deg er du som en fin liten skatt som byr på så utrolig mye spennende. Jeg vil si at du er en utrolig fin rollemodell, virkelig en å se opp til fordi du har så mye fornuftig og bra å by på.
  Jeg setter så utrolig pris på ærligheten du har. Hvordan du tørr å fortelle om at noen ganger er livet litt vanskelig og man er litt trist, noen ganger er man litt sliten, men likevel så er det så mange gleder der ute – både store og små som gjør livet finere.

  Du er en sterk og flott kvinne, jeg har fulgt bloggen din i noen år og jeg ser frem til å følge den så lenge det fortsetter.

  Heia deg!

  (beklager for en håpløst formulert metafor, men jeg tenker som så at du tok poenget mitt…)

 52. Kjære Ine! Jeg er nok dobbel så gammel som deg, og det var min tenåringsdatter som introduserte meg for bloggen din. Jeg liker den veldig godt og tenker at det gjør jeg fordi jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver, jeg liker de samme bøkene, koppene, bildene, opplevelsene og synes du er god til å formidle hverdagsgleder. Jeg opplever at du «snakker sant» om livet og setter pris på at du også skriver om det som kan være vanskelig og utfordrende. Fortsett som du gjør du! Klem fra Tone

 53. Hei Ine. Du er en av de kuleste damene jeg vet om! Selv om jeg ikke kjenner deg blir jeg glad når du skriver om glade ting og litt trist når du skriver om triste ting. Alle har små og store opp- og nedturer, og det er fint å kunne dele (eller bli delt med!). Jeg har lest bloggen i omtrent tre år, og jeg synes den er så fin både utseende- og innholdsmessig. Jeg er veldig glad i oppskriftene dine, og hvis du har noen flere gode på lur, blir jeg veldig glad hvis du vil dele.
  Selv er jeg bergensstudent med én eksamen igjen mellom meg og juleferien, og jeg gleder meg så veldigveldig til å reise over fjellene og hjem til Oslo, familie og jul.
  God jul til deg!

 54. Fineine. Jeg leser jo bloggen din mest fordi du er deg, men bloggen er jo så fin også. Og ofte når jeg blir skikkelig tankefull over et eller annet, eller skikkelig engasjert – så skriver du om akkurat det. Det er alltid veldig moro.

  Du er en ekte hverdagshelt, bare fordi du er så ekte og sier ting som de er, men alltid klarer å finne noe fint ved alt også. Selv når ting er brysomme og vanskelige. Jeg tenker ganske mye på det, og du er en superbra inspirasjon når det gjelder å finne hverdagsgleder. Den beste!

  Det er fint å ha noen som liker Gilmore Girls, mummikopper, Gro Dahle, El naturalista, Gudrun Sjødén, Nøstebarn, vegetarmat, kaffe, skogen og byen, loppemarkeder og fint servise like godt som jeg selv gjør. Det og alle de andre tingene.

  Gleder meg grenseløst til vi sees igjen. Håper å være litt mer tilgjengelig på nyåret.

 55. Fine (koffe)Ine! Først og fremst vil jeg bare si tusen takk for at du svarte på mailen(e) min(e) for to(!) år siden! Ved å svare på spørsmålene mine ang. lektorstudiene, gjorde du meg ekstra gira på studie/yrkesvalget mitt – lærer! (som forresten føles veldig riktig)

  I begynnelsen var det bloggen til lektor Ine jeg leste, men har nå blitt mamma/kone/fine Ine sin blogg jeg leser! Du skriver vanskelige, positive, triste, tankevekkende og reflekterende tekster – noe som gjør meg til en fast og trofast leser!

  Du gjør meg mer bevisst på hvor mye fint jeg har rundt meg: vakker natur, gode vennskap, bra litteratur, ekte kjærlighet, mumikopper og gilmore girls!

  Tusen takk for en ærlig og ekte blogg som ellers drukner i et hav av rosa bloggverdener!

  Ser jeg er for sen til å delta i konkuransen, men fint om du får lest denne meldingen likevel 🙂

 56. HEI INE 🙂

  Jeg er en god venninne av din kusine, Erika. Hun tipset meg om denne bloggen, i tillegg til Instagrambrukeren din, og siden har jeg vært FRELST!

  Jeg er, som deg, obsessed med mummikopper. Bloggen din er behagelig å lese, lite pragende og jordnær – det digger jeg. Keep up the good work!

  Stor juleklem fra Solveig

 57. Hei Ine! Du har en nydelig blogg. Dersom jeg skal si hva jeg ønsker for deg og bloggen, må jeg først si at dette gjelder alle, inkludert meg selv. Jeg VET at du er akkurat der du skal være. Det er magisk! Fortsett å utforske det å være menneske, hvem er Ine, hva betyr det å være mamma. Still store spørsmål, vær modig, drøm stort, og beveg deg i retning drømmene dine!!! Du er den aller beste i verden på å være DEG! Ekspert! Livet!!! ❤ Og det vet du jo. KLEM!

 58. Hei! Synes du skriver jordnært og om «virkelige ting» i livet. Å lese innleggene dine gjør meg ofte takknemlig og hjertelig. Jeg ønsker flere innlegg om vegetarmat, interiør og om livet beskrevet både når det er gode dager og mindre gode dager. Kanskje også om prioriteringer og valg i livet, om du ikke synes det blir for privat.

  Om meg: Er 29 år, er gift, er lærer i norsk og samfunnsfag og har barn i magen. Liker å være ute i naturen, klatre, gjøre yoga, meditere, ha det fint rundt meg, lese bøker og ha hjertelige møter med andre mennesker…. Liker pannekaker, Italia og fotografi og drømmer om å ta opp igjen vennskapet med symaskina.

 59. Jeg er en nitten år gammel jente og jeg sliter litt med å finne min plass i livet. Vil så gjerne gjøre store ting, for jeg tenker at det skal gjøre meg glad. Men så kommer jeg inn her og tenker at en kopp med svart kaffe og fine venner kan gjøre meg inst like glad. Jeg kommer fra Tønsberg, men har flyttet til Oslo i et kollektiv med tre venner.

  Jeg leser bloggen din fordi den gjør meg glad på triste og grå dager. Du er så veldig flink til å minne meg på at små ting jeg tar for gitt i livet er like viktige som de store. At jeg ikke trenger å være superflink i alt for å ha et fint liv. Takk for at du gjør det.

  Du er flott!

 60. Også jeg kaster meg med i konkurransen (premiene var fine – du har sansen!) jeg er også innom titt og ofte, men er ikke så flink til å legge igjen kommentarer. Liker både meningsytringer og dine stemningsfulle rapporter. Fortsett med dette!

 61. Jeg leser bloggen din fordi jeg synes du skriver så godt og klokt om mange ting! Dessuten er layouten på bloggen noe av det ryddigste og «reneste» jeg har sett i bloggverdenen. Kjempefint 🙂

 62. Jeg liker bloggen din kjempe godt, men er kanskje ikke så flink til å kommentere!
  Jeg er en jente på 19 år, fra Trøndelag, som har flyttet til Tromsø for å studere. Hjemme i Trøndelag har jeg kjæreste, hund og snart hus, så jeg gleder meg til å flytte hjem igjen, hehe! God jul og godt nyttår til deg og dine 😀

 63. Hei Ine! har blitt utrolig glad i bloggen din og skrivemåten din. syns det er utrolig hyggelig å lese om lille Orvar, familieliv og elsker ydmykheten og renheten i bildene dine 🙂

 64. o/

  Jeg er for sent ute til å vinne noe, men vil allikevel legge igjen noen ord 🙂

  For meg er du ganske nyoppdaget, MEN. det som er så deilig med å oppdage blogger som dette, er jo at det er ufattelig mye lesestoff i arkivet å glede seg til. Samt det kommer nye innlegg i tillegg!

  Jeg er minst like glad i kaffe som deg.

  Har lest en del, og gleder meg til resten.

  Mvh Frøken Steinsdotter.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s