Morgenstund

Untitled
Untitled
Untitled
Untitled
I dag er Ståle på jobb, så vi må vente til i morgen med å ha lang helgefrokost sammen. Men jeg har hatt en ganske fin lørdagsfrokost likevel! Müslibriks og en stor kopp kaffe til meg, havregrøt til Orvar, utsikt til masse snø og ivrige skiløpere på vei ut i marka, radio og ikke minst vakre tulipaner på bordet. Endelig er det tulipansesong – det betyr at vi går lysere tider i møte. Hurra!

Jeg ønsker alle mine fine lesere en riktig god helg!

9 tanker om “Morgenstund

  1. Haha! Ved første øyekast trodde jeg det var tærene dine som stakk inn i første bildet! 😀 Etterhvert skjønte jeg at det var beina til en sånn gummisjiraff..

    Ha en nydelig dag Inefine!

  2. God helg, Ine!
    Elvirakopper her også 🙂
    Må bare kommentere noe til permisjonsensomheten du beskriver under her – tenk at vi er så mange som har/hadde det sånn! Jeg synes det var utrolig tøft å klare å balansere tankene over på den positive siden hver dag når søvnmangelen gjorde at jeg var på minussiden, for å si det sånn. Vi bor dessuten såpass landlig til at det ikke bare var å komme seg ut og «gjøre noe» heller. Det ble mye «Løgner» på Netflix og lesing av bøker når snuppa sov de dagene det ikke var barseltreff eller vær til trilleturer. Synes det var litt godt å lese i kommentarene under at det var så mange som telte timer til mannen kom hjem :). Min mann jobber også mye kvelder og helger, og det var helt grusomt, synes jeg. Men så ble det bedre, hun ble større, sov (delvis) bedre, responderte mer og jeg begynte å jobbe igjen. Hun digger barnehagen, og livet er litt mer i balanse. Det er SÅ viktig å ikke bare romantisere permisjonen – det er jobb! Jeg blir faktisk litt stolt når jeg tenker tilbake på det, for en innsats vi legger ned, altså. Med hud og hår. Heia oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s