2014 på Koffeine

Making plans.
Før jul hadde jeg en konkurranse på bloggen, og da benyttet jeg anledningen til å spørre dere om hva dere vil lese mer om her. Jeg fikk mange fine svar, som jeg tenker å ta med meg inn i det nye bloggåret! Det som gikk igjen blant svarene, var:

– Små og store gleder i hverdagen.
– Livet som mamma.
– Ærlige tekster om livet.
– Litteratur og boktips.
– Interiør og bilder fra leiligheten vår.
– Samfunnsengasjerte tekster.
– Tips til vegetarmat og oppskrifter.

Jeg synes det ser ut som en ganske fin liste over ting å skrive om i 2014. Noe av dette skriver jeg jo allerede om ganske jevnlig, mens andre ting har jeg ikke skrevet noe særlig om på en stund. Jeg har som mål å oppdatere bloggen litt oftere i tida framover, og å skrive varierte innlegg om sånt som opptar meg og dere.

Det vil forresten snart bli noen fine forandringer på bloggen – jeg har planer om å flytte Koffeine til sin helt egne krok på Internett. Samtidig skal bloggen få nytt design, og det gleder jeg meg veldig til! Håper dere vil henge med videre!

15 tanker om “2014 på Koffeine

 1. Dette høres kjempebra ut! Jeg ser frem til å følge bloggen videre i 2014 – og ikke minst til å gjøre mange hyggelige ting sammen i det virkelige liv, hihi. Takk for i går, fina!

 2. Du har en av de fineste bloggene jeg leser. Jeg blir altid glad når jeg ser du har lagt ut et nytt innlegg. Det blir fint å følge deg dette året også! 🙂

 3. Hei Ine.
  Jeg har fulgt bloggen din en liten stund fra sidelinjen, og ikke vært så flink til å legge igjen spor. Du skriver så fint, så ekte 🙂 Nå er jeg i gang med en lignende prosess som din og skal endre litt på bloggen min. Så da er jeg rett og slett så freidig at jeg lurer på hvordan du går fram nå, om du ikke lenger skal blogge fra wordpress (og i så fall hvorfor ikke?). Mvh Elin 🙂

  • Hei Elin! Jeg har kjøpt eget domene, så jeg skal ikke blogge fra wordpress.com lenger. En av grunnene er at det er så begrenset hva man kan gjøre med designet på wordpress.com, en annen grunn er at jeg ikke liker reklamen som av og til vises på bloggen min (som det ikke er jeg som står bak). Man kan betale for å slippe reklamen, men da vil jeg heller betale for mitt eget domene – det er ikke særlig dyrt 🙂

 4. Det var en fin liste, så er det bare å glede seg til å lese i hele 2014 🙂 Følger med til egen krok på Internett, det er klart! Lykke til med det, driver og vurderer det sjøl!

 5. Hei du! Så fin liste – høres i grunnen ut som perfekt bloggfyll for 2014! Gleder meg til å høre om alle disse punktene, og kanskje særlig om livet som mamma 😉 Lykke til med 2014 – håper det blir veldig fint!

  og ps: jeg ser at du har både samme mumimammakopp og samme 2014-planlegger som meg! 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s