Stemningsrapport

Untitled
Orvar tar dagens første blund. Min kjære sover også. Jeg hører på Ring inn musikken på P2, som jeg stort sett alltid gjør på lørdag formiddag. Det knitrer i peisen, og dagens andre kopp med kaffe står på bordet ved siden av meg. Ute ser det kaldt ut, vinden gjør at trærne nesten danser litt til musikken fra radioen. Kroken med pianoet er den eneste i hele leiligheten som ikke er full av rot, men jeg har ikke tenkt å gjøre noe med det før om en stund. Akkurat nå vil jeg bare sitte her, ved peisen, kikke på trærne som danser i vinden, drikke kaffen min og kjenne at livet kan være så uendelig godt på en helt vanlig, trøtt lørdag i januar.

9 tanker om “Stemningsrapport

  1. Så god du er til å beskrive stemninger. Her sover også mann og baby men jeg står på kjøkkenet og lager kake. Huset er et stort kaos men det gjør ingenting:)

  2. For en nydelig stemningsrapport! 🙂 Det ser ut som en god og fin ovn! Jeg kjenner på en god forventning her jeg sitter med magen min – og håper det er meg som kan kjenne på denne stemningen om noen måneder…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s