Om meg

Hei! Jeg heter Ine, og kommer fra lille Løten, ei bygd der himmelen er stor og åkrene er mange. Jeg er gift med Ståle og mamma til Orvar, og vi bor i Oslo i en leilighet ved skogkanten på Bøler. Den er full av sånt som vi synes er fint, slik som kaffekopper, bøker, vinylplater, en radio, Tove Jansson-bilder, potteplanter som tørker ut litt for ofte, et respatex-bord, myke pledd og et gammelt piano.

I Oslo er jeg lektorspire på Universitetet, med fagene nordisk og religion og etikk. Det er litteraturen som ligger mitt hjerte nærmest, og etter hvert skal jeg ta en mastergrad i nordisk litteratur. Den skal handle om tabuer i barnelitteraturen, for jeg brenner litt ekstra for god litteratur for barn. I tillegg til å være student jobber jeg som formidler på Folkemuseet på Bygdøy. Det er fint!

Ellers er jeg en dreven sconesbaker og vil helst alltid ha friske blomster på kjøkkenbordet. Jeg liker å lage fine frokoster både til meg selv og andre, og spiser gjerne middag med Gilmore girls som selskap når jeg er alene hjemme. Jeg spiser ikke kjøtt, men derimot veldig mye god vegetarmat. Også er jeg skikkelig, skikkelig glad i kaffe, derav navnet på bloggen.

Jeg er opptatt av å løfte fram de små hverdagsgledene, for jeg tror de er med på å gjøre livet godt å leve. Også vil jeg gjerne formidle at det er ok å ha grå dager (jeg har det stadig vekk), og at livet kan være skikkelig fint likevel.

3 tanker om “Om meg

  1. Du er så fin og bloggen din er så fin og dette (introduksjonen) gjorde meg litt lykkeligere. (Jeg føler at jeg bare har grå dager hele tiden, men egentlig er ikke det sant, jeg er bare alt for flink til å fortrenge det gode og huske på det vonde.)

  2. Hei.
    Snublet inn på instagramsiden din, også videre hit. Og det er jeg glad for.
    Gratulerer med lille prinsen, kos dere.
    Jeg gleder meg til å lese mer om barnelitteratur, jeg jobber som lærer på en barneskole i Oslo, og er alltid på utkikk etter gode bøker 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s