Fredagsfrokosten

Untitled

I dag lagde jeg blåbærpannekaker til frokost. Litt fordi vi ikke hadde brød, litt fordi jeg har forelesningsfri, mest fordi jeg hadde skikkelig lyst på pannekaker! Det er veldig enkelt å lage pannekaker i en fei. Man trenger:

♥ en kopp melk av valgfri type

♥ en kopp hvetemel

♥ en ts bakepulver

♥ en klype salt

♥ et økologisk egg

♥ bittelitt smelta smør

♥ blåbær hvis man vil

Ha melka i en bolle, sikt i hvetemel, bakepulver og salt. Visp det sammen, knekk egget oppi og visp litt til. Ha i smøret til slutt. Når jeg lager blåbærpannekaker, blander jeg ikke bærene inn i røra (da blir den blå!), men drysser dem på den ustekte siden av pannakakene når jeg steker dem. Jeg synes det er lettest å steke pannekaker i en god teflonpanne pensla med bittelitt nøytral matolje. De skal steke et par minutter på hver side, eller bare til de ser ferdige ut. Også er de aller best å spise med litt smør og lønnesirup på. Bon appétit!

Resten av dagen skal jeg bruke til å lese litt pensum, møte en god kollega for en kaffe, kjøpe noen høstklær (i morgen er det september, tenk det!), ta helgevask og lage pizza med Ståle. Det ligger an til å bli en skikkelig fin fredag. Håper dere har det fint!

PS: I løpet av helga kommer første av noen innlegg jeg har planlagt om bryllupet vårt. Blir fint å få vise dere litt mer!

PPS: Synes dere skal gå inn og lese dette innlegget på flotte Sigrids blogg i dag.

10 tanker om “Fredagsfrokosten

  1. Det så kjempegodt ut! Pannekaker er det beste som finnes, hihi ^^ Når jeg hadde en skikkelig dårlig periode i vinter, sto kjæresten min opp og lagde pannekaker til frokost hver dag.
    Ha en fin helg, Ine!

  2. Det så godt ut! Lurer på om noe sånt kanskje blir lørdagsfrokosten her i hus, jeg. Gleder meg til å lese om bryllupet deres!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s