Mandag

Snow.
Scones.
I dag våknet jeg til masse nysnø og hodepine for tredje dag på rad. Da er det helt nødvendig å legge inn litt ekstra innsats for at starten på uka skal bli fin. Jeg bestemte meg for å utsette dagens leseplaner og ta en veldig rolig formiddag hjemme. Med baby i magen er det nemlig best å ligge unna smertestillende så langt det går, så hvis jeg får vondt i hodet satser jeg på hvile og ro i stedet.

Dagens frokost ble Ingvilds søndagsscones, som passer like bra på en mandag som en søndag. De var både enkle å bake og kjempegode. Anbefales! Resten av dagen skal jeg veksle mellom å rydde litt og ligge på sofaen med øynene igjen. Satser på at det gjør susen, slik at jeg kan være flittig studine i morgen.

Håper dere har en fin start på uka!

12 tanker om “Mandag

 1. Tror vi har utvikla synkron hodepine! Jeg har hatt det masse i det siste jeg og. Også har jeg ikke lyst til å plage leveren min med mer smertestillende heller. Så hvis du har lyst kan vi godt late som det er sympatihodepine.

  Det sagt, det hjelper masse å gå tur hvis det kommer fra nakken. Men det kan jo hende du har en egen gravidhodepine, det kan jeg jo ingenting om. : ) God bedring!

 2. Åh. Du inspirerer meg til å ta litt mer vare på meg selv! Så i dag, hvor jeg har hatt tidenes hjemlengsel og alt har vært litt trist og leit, har jeg bakt scones til kveldsmat og spilt fin musikk og tent masse stearinlys. Takk for at du minner meg på at det går an å snu dagen litt når den ikke er helt som den skal. Krysser fingrene for at hodepinen din er helt borte til i morgen. God natt (jeg tar tidlig kveld med en fin bok, og håper på at morgendagen blir finere).

 3. Jeg slet litt med hodepine da jeg var gravid, men yogaøvelser gjorde susen for meg. Mye bøy og tøy og lite utfordrende stillinger, i hvert fall ikke i den dvden jeg brukte. Kan jo være verdt å huske på hvis det blir en gjentagende plage 🙂

  Jeg bakte forresten med ettåringen i går. Stor stas og stor behjelpelighet (selv om dette med å ta av plasten, hakke eller skrelle ikke er så nøye). Du kan glede deg 🙂

 4. Hei.

  Jeg synes du burde kontakte legen din og fortelle at du har hodepine. Det kan hende du har jernmangel – og dette er det jo lett å rette på. Det kan også hende du har høyt blodtrykk (særlig om hodepinen sitter i panna), og da kan det hende du bør ta det mer med ro og eventuelt få blodtrykksreduserende medisiner (som er viktig for deg og barnet ditt).

  Håper ikke dette skremte deg – og lykke til videre i graviditeten! Det er en fantastisk tid!

  • Hei! Jeg har begynt å ta jerntilskudd, og har ikke hatt vondt i hodet siden begynnelsen av måneden. Så det kan godt hende det var jernmangel som gjorde at jeg hadde vondt i hodet.

   Takk for lykkeønskning! Det er så langt veldig fint å være gravid (:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s